PARTERING AF INDLEVERET VILDT


Vi er godkendt til forarbejdning af vildtkød.


Som jæger behøver man ikke nødvendigvis selv at være den store slagter.

Vi hjælper meget gerne og har forsøgt at gøre det så let og ligetil som muligt.

Med vores system kan du aflevere dit vildt lige når det passer dig bedst.


Se proceduren for indlevering her til højre.


Når du har afleveret dit vildt, tager vi over, og så skal du ikke gøre mere.

Næste gang du ser dit dyr er det parteret og pakket og klar til at blive til et lækkert måltid.


Vi laver også spegepølser og røgede stykker af vildtkød. Se længere nede.


Sådan indleverer du vildt


  • Ring til Flemming på tlf. 40 21 02 40 og få en kode til låsen.
    Har du allerede en kode: send sms om at du indleverer.


  • Lås dig ind i vildtindleveringen
    via kodelåsen til venstre 


  • Udfyld manillamærke med navn, tlf., emaill og adresse


  • Hæng dyret op i bagbenene og
    sæt manillamærket med dine oplysninger på


  • Udfyld vildtindlveringsattest på skrivepulten. Aflever i den ophængte kasse.

  • Forlad rummet, døren låser selv.

BEHANDLING AF NEDLAGT VILDT

HÅNDTERING, FRA VILDT TIL KØD


Når du har nedlagt et stykke vildt, skal du tænke på at det straks går fra vildt til kød.


Vi anbefaler at du opbrækker vildtet hurtigst muligt og sørger for at holde det så rent som muligt.

Slæb ikke dyret med den åbne side mod jorden. Der går meget kød til spilde, når man er nødt til at bortskære forurenet kød.


Har du ikke hygiejnebevis, skal du medbringe hjerte og lunger fra dyret - gerne i en pose.




VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG

unsplash