THYS NYE SLAGTEHUS

NYOPSTARTET - MEN MED MANGE ÅRS ERFARING

Thy Slagtehus er helt nyopstartet i september 2022.

Men der er masser af erfaring bag.


Flemming Jeppesen er manden bag slagtehuset og han har over 25 års erfaring i slagtebranchen at trække på.

Allerede som 15-årig startede han som vaskedreng hos Sundby Thy Slagtehus. Dette ledte til en læreplads samme sted og i 1999 kunne han kalde sig udlært slagter.


Siden da har han arbejdet både på Tican og i privat slagtehus.


Det har længe været en drøm at starte op som selvstændig.

Det er dog ikke en branche man lige impulsivt kaster sig ud i.
Men i september 2022 nåede vi endelig i mål med byggeri, tilladelser, godkendelser osv. Og står nu med et helt nyt slagtehus. 


Under hele processen var en ting dog konstant: 

Vi syntes virkelig at Thy manglede et slagtehus.


Både fordi vi mener, at vi kan tilbyde en kvalitet og pålidelighed som vores kunder vil sætte pris på.
Og især fordi vi mener at dyr skal kunne blive slagtet i lokalområdet uden at skulle igennem en lang og stressende transporttid.


En artikel lavet i forbindelse med opstart:  link til artikel 


Kvalitet og sikkerhed

  • Troværdighed
  • Håndværksmæssig stolthed
  • Dyrevelfærd
  • Ansvarlighed
  • Fødevaresikkerhed

VORES KERNEVÆRDIER

MØD VORES TEAM

Flemming Jeppesen 

Slagtermester

Michael Hove Larsen

Slagter


Mette Jeppesen

Bogholder


unsplash